آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی

 این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.

 

 مواد لازم:


    پیاز قرمز ۱عدد

    شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری

    سیر ۴ حبه

    سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری

    نمک به میزان لازم

    سس خردل ۱ قاشق چای خوری

    عسل ۱ قاشق چای خوری

    سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری

    روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

    فلفل سیاه به میزان لازم

    شاهی ۱۰۰ گرم

    کاهو ۱ عدد

    سیب ۱ عدد

    کرفس ۳ شاخه

    تربچه ۸ عدد

    کالباس ۸ ورقه

    پنیر چدار ۱۰۰ گرم

    پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم

طرز تهیه

1. ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.

2. برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.

3. برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.

4. تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:

1.  پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.

2.  برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.

3.  وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.

4.  کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.

5.  کالباس را خرد کنید.

6.  پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید. 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.