آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

طرز تهیه سمبوسه گیاهی



سمبوسه گیاهی غذایی مناسب برای گیاه خوران است. 


آماده سازی : 30 دقیقه  

پخت : 20 دقیقه 

  

مواد لازم برای 5 نفر :

 سیب زمینی آبپز و نگینی شده 4 عدد

قارچ نگینی شده 1 بسته

 هویج آبپز و نگینی شده 2 عدد

جعفری ساطوری شده 1 بسته

پیاز بزرگ و نگینی شده 1 عدد


طرز تهیه :

مواد بالا را جدا گانه تفت میدهیم و یک قاشق مربا خورى پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم سپس همه را مخلوط میکنیم.


بعد از سرد شدن لاى نان بریده شده به طور دلخواه مى پیچیم و سرخ میکنیم.

سس سمبوسه بستگى به ذائقه خودتان دارد که تند باشد یا نه .


طرز تهیه سس سمبوسه:

کمى رب گوجه، فلفل قرمز، کمى شکر و کمى سرکه را باهم مخلوط می کنیم. بعضى ها هم تمرهندى را آب کرده و اضافه میکنند.


من چون نان ها کوچک بود نشد سمبوسه ها را سه گوش بپیچم .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.