آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

سوپ رژیمیِ مرغ و پاستا

این سوپ در واقع از سوپ مرغ و نودل الهام گرفته شده است و سرشار از سبزیجاتی مانند هویج، کرفس، پیاز و فلفل دلمه ای می باشد. سبزیجات را هم می توانید به صورت منجمد استفاده کنید و هم تازه.


  

مواد لازم:


اسپری پخت، یا مقداری روغن

170 گرم گوشت بدون استخوان و بدون پوست سینه مرغ، که به اندازه های کوچک تکه تکه شده باشد

225 گرم میکس سبزیجات قطعه قطعه شده، کرفس، پیاز، و فلفل دلمه ای

یک فنجان هویج که به شکل خلال ریز درآمده باشد

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

7 فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک

یک فنجان پاستا نپخته طرح دار سبوس دار




روش پخت:


یک قابلمه متوسط را روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. کف قابلمه را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. مرغ ، سبزیجات، هویج، و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که مرغ شروع به قهوه ای شدن بکند و سبزیجات نرم شوند بپزیدشان، مرتب محتویان قابلمه را بهم بزنید. آب مرغ را اضافه کنید، و به جوش بیاوردیش. پاستا را اضافه کنید، حرارت را به متوسط کم کنید، به مدت 8 دقیقه و یا تا زمانی که پاستا بپزد روی شعله نگهش دارید.


اطلاعات تغذیه ای:


کالری: 156

کلسترول از چربی در هر وعده: 14 درصد

چربی در یک وعده: 3 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 0.6 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 0.6 گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.4 گرم

پروتئین در یک وعده: 20.4 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 12.8 گرم

فیبر در یک وعده: 2.8 گرم

کلسترول در یک وعده: 40 میلی گرم

آهن در یک وعده: 1.4 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 723 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 27 میلی گرم


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.