آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

گیاهخواری با سس ارده!

خوراک سبزیجات با ارده , طعم سبزیجات پخته شما را بی نظیر می نماید . در ضمن شما می توانید سبزیجات خوراک سبزیجات با ارده را براساس زمان و فصل پخت انتخاب نمایید. 



مواد لازم جهت تهیه سبزیجات با ارده :
 کلم بروکلی , به گلچه های کوچک خرد شده : 225 گرم
گل کلم , به گلچه های کوچک خرد شده : 225 گرم
مارچوبه , به قطعات 5 سانتیمتری خرد شده : 225 گرم
 پیاز قرمز کوچک , 4 قاچ شده : 2 عدد
 آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
 دانه کنجد برشته : 2 قاشق چای خوری
 پیازچه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت سس ارده تند  :
روغن آفتابگردان : 1 قاشق چای خوری
سیر , له شده : 2 حبه
پودر فلفل چیلی : 1 قاشق چای خوری
 ارده : 2 قاشق چای خوری
 پنیر سفید کم چرب : 150 میلی لیتر
 پیاز کوهی , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
 نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

1. کف آبکش بخارپز را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس کلم بروکلی , گل کلم , مارچوبه و پیاز را به ترتیب روی آن بچینید .

2. در یک قابلمه یا ماهیتابه وک کمی آب بریزید و بگذارید به جوش آید و آبکش بخارپز را روی آن قرار دهید . برای اینکه سبزیجات طعم بهتری داشته باشند روی آنها آب لیمو بریزید و به مدت 10 دقیقه آن را بخارپز نمایید تا نرم و ترد شوند .

3. در همین فاصله , سس را آماده نمایید . روغن را در یک ماهیتابه گود یا قابلمه نچسب کوچک گرم نمایید و سیر , پودر فلفل چیلی , نمک و فلفل را اضافه نمایید و به مدت 2 تا 3 دقیقه حرارت دهید تا سیر ها نرم شوند .

4. قابلمه را از روی حرارت بردارید و ارده و پنیر را اضافه نمایید و مجددا به مدت 1 تا 2 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا حدی که مواد قل نزنند . پیازهای کوهی خرد شده را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید .

5. سبزیجات را از بخارپز بیرون آورید و در دیس گرم مخصوص پذیرایی , بچینید . روی آن کمی کنجد بپاشید و با پیاز کوهی تزیین نمایید . این غذا را با سس گرم و تند ارده سرو نمایید .

خوراک سبزیجات با ارده , طعم سبزیجات پخته شما را بی نظیر می نماید . در ضمن شما می توانید سبزیجات خوراک سبزیجات با ارده را براساس زمان و فصل پخت انتخاب نمایید .

خرید دوربین عکاسی

خرید دوربین عکاسی

رکورد کانن با تجربه ای بیش از سی سال و چهار شعبه با افتخار آماده خدمت رسانی به تمامی هموطنان در سراسر کشور میباشد

http://recordcanon.com

مرصع پلو؛ غذای اعیانیِ دوره صفویه

تاریخچه مرصع پلو به دوره صفوی برمی گردد؛ در این دوران آشپزی ایرانی پیشرفت های شگرفی کرد و بسیاری از غذاهای مجلسی ایرانی مانند مرصع پلو متولد شدند. از آنجا که تزئین این غذا به اندازه کیفیت اجزای تشکیل دهنده اش اهمیت دارد و روی برنج با انواع مغزها و میوه های رنگارنگ پوشیده می شود، می توان آن را از نظر زیبایی به فرش ایرانی تشبیه کرد.  به دلیل زرشک و خلال پرتقال یا نارنج، از جمله غذاهایی است که مردم استان های فارس و خراسان آن را بیش از سایر استان های ایران می پزند و به آن علاقه دارند.


البته در استان خراسان به این غذا رنگینک پلو می گویند بنابراین اگر روزی مهمانی از این ۲ استان داشتید، بهتر است یکی از غذاهایی که برای پذیرایی انتخاب می کنید، مرصع پلو باشد. گاهی این غذا با شیرین پلو اشتباه گرفته می شود و نکته های ریزی هنگام طبخ آن از قلم می افتد.



مواد لازم: 
4 پیمانه برنج خیس خورده 
1 کیلوگرم مرغ
1 پیمانه کشمش
1 پیمانه زرشک 
1 پیمانه خلال بادام  خلال پسته
1 پیمانه خلال هویج
1 پیمانه مربای پوست پرتقال یا نارنج
1 پیمانه پیاز
1 عدد زعفران
به میزان لازم نمک وفلفل
به میزان لازم  زردچوبه
طرز تهیه:

1. برنج را می شوریم و آبکش میکنیم و میگذاریم تا دم بکشد . مرغ را با پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل و زعفران فراوان و آب کم میگذاریم تا بپزد .

 2.کشمش را با کره سرخ می کنیم . زرشک را که از قبل خیس کرده ایم با کره و کمی شکر تفت میدهیم و 4/1 پیمانه ( بسته به میزان زرشک ) آب بهش اضافه میکنیم و میگذاریم تا کمی جا بیفتد و در آخر زعفران را اضافه میکنیم .

3. خلال بادام و خلال پسته را که از قبل خیسانده ایم جداگانه با کره خوب تفت میدهیم . خلال هویج را با کره و کمی شکر تفت میدهیم . خلال پوست پرتقال یا نارنج را که از قبل خیس کرده ایم و چند بار جوشانده ایم وآب آن را عوض کرده ایم تا تلخی آن گرفته شود را با شکر و کره تفت میدهیم . کلیه مواد را به صورت جداگانه آماده کرده و کنار میگذاریم .

4. در این مرحله برنج را که آب کش کرده ایم دم میکنیم و زمانی که آماده شد یک لیوان از آن را با زعفران مخلوط کرده و خط خط و تکه تکه مواد را روی برنج تزیین می کنیم . میتوانیم مرغ را کنار غذا یا لا به لای برنج سرومی کنیم یا اینکه میتوانیم مرغ را ریش ریش کرده و کمی با زعفران مخلوط کنیم و دور برنج بدهیم .

خرید دوربین عکاسی

خرید دوربین عکاسی

رکورد کانن با تجربه ای بیش از سی سال و چهار شعبه با افتخار آماده خدمت رسانی به تمامی هموطنان در سراسر کشور میباشد

http://recordcanon.com

پاستا با سس گوشت تند به هیچ وجه این پاستا را با سس نخورید!

 با این دستور، مواد اولیه خود را به غذایی فوق العاده تبدیل کنید. هنگام خوردن این پاستا، به آن سس قرمز نزنید، تا طعم قوی آن را به خوبی بچشید. 

مواد لازم: 
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل
۳۵۰ گرم پاستا
۴۵۰ گرم گوشت چرخ شده
۱ عدد متوسط پیاز
۲ حبه سیر
۱/۲ پیمانه رب گوجه
۱/۲ قاشق چای خوری پودر دارچین
۱/۷ قاشق چای خوری فلفل قرمز
۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز    


طرز تهیه: 

1.در یک قابلمه بزرگ از آب نمک در حال جوش ، پاستا ها را بپزید (به میزانی که بیش از حد نرم نشود یا اصطلاحا زیر دندان بیاید) آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید.

2.تا پاستا ها می پزند، گوشت را با حرارت متوسط رو به بالا برای 3 تا 5 دقیقه تا دیگر صورتی نباشد ، بپزید (گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید). پیاز و سیر را به گوشت اضافه کنید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را برای 4 تا 6 دقیقه تا پیاز نرم شود، بپزید(هر از گاهی مواد را هم بزنید).

3.رب گوجه فرنگی، پودر دارچین و پودر فلفل تند را به مواد اضافه کنید، وبرای حدود 2 دقیقه، تا عطر آنها بلند شوند، بپزید. یک و یک دوم پیمانه آب به مواد اضافه کنید، آنرا به نقطه جوش برسانید. حرارت راکم کنید و بگذارید برای 8 تا 10 دقیقه تاآب مواد اندکی غلیظ شود، قل بزند. سرکه را به مواد اضافه کنید، دوباره به آن نمک و فلفل اضافه کنید. سس را به پاستا اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

خرید دوربین عکاسی

خرید دوربین عکاسی

رکورد کانن با تجربه ای بیش از سی سال و چهار شعبه با افتخار آماده خدمت رسانی به تمامی هموطنان در سراسر کشور میباشد

http://recordcanon.com

تنوع در آشپزی با «پای گوشت ایتالیایی»

:این بار پای گوشت را به جای رویه پوره سیب زمینی با رویه نان گیاهی-ایتالایی می پزیم. پای گوشت ایتالیایی را امتحان کنید!

زمان آماده سازی    ۲۰ دقیقه
زمان پختن    ۳۵ دقیقه
درجه دشواری    آسان
مناسب برای    ۴ نفر
وعده غذایی    اصلی، شام و ناهار


مواد لازم:

    روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
    پیاز ۱ عدد متوسط
    هویج ۲ عدد
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    گوشت ۴۵۰ گرم
    سس گوجه ۲ پیمانه
    آرد ۱ پیمانه
    پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه
   بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
    رزماری ۱/۴ پیمانه
     کره ۴ قاشق غذاخوری
    شیر پرچرب  ۱/۲ پیمانه

نکاتی در رابطه با تهیه ی این غذا:

۱- برای تهیه این دستور، پیاز را ریز خرد کنید.

۲- برای تهیه این دستور، هویج را ریز خرد کنید.

۳-در این دستور، از گوشت راسته چرخ کرده، استفاده کنید.

۴- در این دستور، از سس گوجه فرنگی خانگی، استفاده کنید.

۵- برای اندازه گیری دقیقتر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید.

۶- برای این دستور، از پنیر پارمزان رنده شده ، استفاده کنید.

۷- برای این دستور،از رز ماری خشک و خرد شده، استفاده کنید.

۸- در این دستور، از کره آب شده، استفاده کنید.

طرز تهیه:

1.    از قبل، فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد، گرم کنید. در ماهیتابه ای بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط، گرم کنید.پیاز و هویج را در آن بریزید، بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید.برای 6 تا 8 دقیقه، تا نرم شوند، بپزید(مدام مواد را هم بزنید). گوشت را به مواد اضافه کنید و برای 3 تا 5 دقیقه، تا دیگر صورتی نباشد، بپزید (گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید). سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. وقتی مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد برای 8 تا 10 دقیقه، تا غلیظ شود، قل بزند(هر ازگاهی مواد را هم بزنید). مواد را کنار بگذارید.

2.    در ظرفی، آرد، رنده پنیر پارمزان، بیکینگ پودر، رز ماری و یک دوم قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. میان آن را گود کنید و کره و شیر را به آن اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید تا به شکل خمیر درآید.

3.    از قالب های تک نفره (با گنجایش حدود 220 گرم)،استفاده کنید. با قاشق از مواد گوشتی در قالب ها بریزید و روی آن مقداری خمیر بگذارید. قالب ها را در سینی فر قرار دهید و سینی را در طبقه پایین فر قرار دهید، به مدت 10 تا 12 دقیقه تا روی آن طلایی شود و خلال دندانی که در خمیر فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد

خرید دوربین

خرید دوربین عکاسی

خرید دوربین عکاسی کانن ، خرید دوربین عکاسی نیکون ، خرید دوربین عکاسی سونی

http://recordcanon.com

امشب شام، الویه لبو بخورید

در این مطلب دستور تهیه سالاد الویه را برایتان نوشته‌ایم که برای شام گزینه‌ مناسبی هست. همچنین رول اسفناج با آن همه خاصیت برایتان بهترین گزینه هستند.



مواد لازم:


تخم مرغ.......................................................۳ عدد


سیب زمینی.................................................۳ عدد


سینه مرغ.................................................یک تکه


خیارشور خرد شده..............................یک پیمانه


نخود فرنگی...........................................یک پیمانه


ذرت................نصف پیمانه (از این ذرت کنسروی‌ها)


لبو.................................................................دو عدد


زیتون سیاه.................................................مقداری


سس مایونز......................................به میزان لازم


نمک..................................................به میزان لازم


طرز تهیه:


1.ابتدا سینه مرغ را شسته و بگذارید در قابلمه‌ای پر از آب تا خوب بپزد و بعد از اینکه مرغ خوب پخته شد و آب آن تمام شد سینه مرغ پخته شده را ریز خردکنید.


2.همچنین تخم مرغ‌ها و سیب زمینی‌ها و لبو را هرکدام به طور جداگانه بگذارید تا خوب بپزند و پس از اینکه مطمئن شدید که خوب پخته شدند هرکدام را جداگانه ریز خرد کنید.


3.سپس مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ پخته شده را با هم مخلوط کنید. از سوی دیگر خیارشور و زیتون سیاه خرد شده و نخود فرنگی و ذرت را نیز به کل مخلوط اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید.


4.بعد نمک و سس مایونز را به مخلوط بیفزایید، هرچقدر که دوست دارید سس مایونز بزنید.


خرید دوربین

خرید دوربین عکاسی

خرید دوربین عکاسی کانن ، خرید دوربین عکاسی نیکون ، خرید دوربین عکاسی سونی

http://recordcanon.com