آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

غذای نقرسی ها کباب شیرین فنلاندی‌ها با پلوی تند

فنلاندی‌ها برای درست کردن کباب از یک شیوه متفاوت از ما ایرانی‌ها استفاده می‌کنند. آن‌ها کباب‌هایشان را کمی شیرین یا بهتر است بگوییم ترش و شیرین درست می‌کنند. طعمی که متفاوت ولی خوشمزه است.  ادامه مطلب ...

پیروک گلابی تارتِ «تار و پودی» با گلابی!

پیروک گلابی تقریبا نوعی تارت است که درون آن از کمپوت گلابی استفاده شده است. در این مطلب هم طرز تهیه خمیر تارت و هم طرز تهیه کمپوت گلابی را به شما آموزش می دهیم.  ادامه مطلب ...

پیتزای پٌر ملات، مخصوص خیلی گرسنه‌ ها

این پیتزا یه حسن خیلی خوبی که نسبت به پیتزا های معمولی داره اینه که حسابی پر ملات ترو موادی که داخل پیتزاست نرمتر و لذیذ تره و از همه مهمتر پنیر داخلش خشک نیست و حسابی کش میاد. به طور کلی با درست کردن خمیر و خود پیتزا حدود ۱ ساعت وقتتون رو میبره. این پیتزا واسه دو تا آدم خیلی گرسنه کافیه.  ادامه مطلب ...