آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

کوکوی بادمجان یا پیتزای بادمجانی!

طرز تهیه کوکو بادمجان بسیار راحت و آسان میباشد و برای تزیین آن میتوانید از گوجه خرد شده و خیار شور و جعفری تازه استفاده کنید و به عنوان وعده اصلی غذایی میل نمایید. برای اینکه مزه ی تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها ۳ الی ۴ ساعت بادمجان ها ی پوست کنده را  در آب و نمک بخوابانید و سپس نگینی خرد کنید و سرخ کنید.




مواد لازم

    3 عدد کدو سبز

    3 عدد بادمجان متوسط

    5 عدد سیب زمینی

    1 پیاز بزرگ

    ¾ فنجان روغن نباتی برای سرخ کردن سبزیجات

    1 گوجه فرنگی کوچک

    عدد تخم مرغ بزرگ کوچک

    کره 1 قاشق غذاخوری

    1 قاشق غذا خوری پودر سوخاری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    نصف قاشق چای خوری زرد چوبه

طرز تهیه: 


1.پیاز و بادمجان و کدو و سیب زمینی را پوست میگیریم و نگینی ریز خرد میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.


2. سبزیجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاری ریز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم.


3. تابه ای را گرم میکنیم و کمی روغن میریزیم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه میریزیم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقیقه با شعله حرارت متوسط سرخ میکنیم.



خرید دوربین عکاسی

رکورد کانن با تجربه ای بیش از سی سال و چهار شعبه با افتخار آماده خدمت رسانی به تمامی هموطنان در سراسر کشور میباشد

خرید دوربین عکاسی کانن ، خرید دوربین عکاسی نیکون ، خرید دوربین عکاسی سونی

طرز تهیه کیک اسفنجی با کرم لیمو

کیک اسفنجی یکی از کیک‌های پایه در شیرینی‌پزی به شمار می‌آید. چنانچه شما بتوانید این کیک را با بافت کاملا اسفنجی بپزید به این معنی است که دستی در آشپزی دارید. کیک اسفنجی لیمویی را می‌توانید با خامه فرم گرفته و میوه های فصل تزئین کرده  و برای جشن‌ها و تولدها مورد استفاده قرار دهید.



مواد لازم
    یک فنجان آب
    سه قاشق غذا خوری آرد ذرات
    سه عدد زرده تخم مرغ
    نصف فنجان آب لیمو تازه
    شکر 1،1/2 فنجان
    کیک اسفنجی یک عدد
    رنده پوست لیمو
    خامه شیرین شده
طرز تهیه: 

 1 . آب را با آرد ذرت مخلوط کرده و روی حرارت کم می گذاریم و هم میزنیم

 2 .زرده تخم مرغ ، آب لیمو، شکر و رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد غلیظ و یک دست شود

 3. کرم لیمو که سرد شد کیک اسفنجی را برش داده و در لایه های آن از این کرم می مالیم و لایه بعدی را روی آن می گذاریم

4 . روی کل کیک را با خامه فرم گرفته می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا کمی فرم بگیرید

خرید دوربین

خرید دوربین عکاسی

خرید دوربین عکاسی کانن ، خرید دوربین عکاسی نیکون ، خرید دوربین عکاسی سونی

http://recordcanon.com

شَلَمو، نوعی نوشیدنی با شلغم

 زمستان است و فصل سرماخوردگی! همیشه تا اسمی از سرماخوردگی به میان می آید، شلغم پای ثابت صحبت ها می شود. برای درمان سرماخوردگی شما، یک نوشیدنی مخصوص با شلغم را پیشنهاد می کنیم.
مواد لازم

شلغم: 500 گرم
تربچه متوسط: 5 عدد
نمک: به میزان لازم
آب نارنج: نصف استکان
زنجبیل تازه: 2 سانتی متر
شکر: سه قاشق غذاخوری
نعنا: یک دسته
آب به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. شلغم ها را پوست گرفته و به شکل مثلث های باریک ورقه ورقه کنید، داخل دیگ متوسط بریزیدو آنقدر آب اضافه کنید تا یک وجب روی شلغم را بگیرد. 

2. مقدار بسیار کمی نمک بریزید و بگذارید تا شلغم بپزد اما له نشود. 

3. تربچه ها را رنده کرده و با یک دسته نعنا داخل توری ریخته و درون دیگ بیندازید و در حوله یا پارچه ضخیم بپیچید و حدود 8 ساعت در جای گرم نگه دارید. مثل زمانی که ماست را مایع می زنید؛ مثلا از شب تا صبح کنار شوفاژ یا هر وسیله گرمازا بماند تا عمل تخمیر انجام شود. 

4. توری تربچه و نعنا را خارج کنید. رنگ آب صورتی و مزه آن تند می شود و دیگر طعم و مزه شلغم ندارد. می توانید به جای تربچه از ترب استفاده کنید اما دیگر رنگ صورتی نخواهید داشت.  

5. زنجبیل را رنده کرده و آب آن را اضافه کنید. با آب نارنج و شکر چاشنی بزنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. ترشی آن آب نارنج تازه است اما می توانید از سرکه انگوری نیز استفاده کنید. 

6. برای چاشنی می توانید سکنجبین بریزید؛ البته تنظیم چاشنی آن به میل خودتان است اما بهتر است مزه ترش غالب نشود ولی آب نارنج از بهترین ترشی ها است چون مزاج معتدل دارد و ضرر ترشی های دیگر را ندارد. 

7. مصرف این نوشیدنی در ابتدای فصل سرما از ابتلا به انواع سرماخوردگی و آنفلوآنزا به ویژه در کودکان پیشگیری می کند.

خرید دوربین

خرید دوربین عکاسی

خرید دوربین عکاسی کانن ، خرید دوربین عکاسی نیکون ، خرید دوربین عکاسی سونی

http://recordcanon.com

خورش هویج و‌ پرتقال عطر پرتقال سر سفره ناهار

بعضی اوقات به این فکر می کنم که خورش هایی که در طول هفته درست می کنیم، دیگر خیلی تکراری شده اند. به نظرم باید دست به کار شویم و خورش های جدید خوشمزه اختراع کنیم. به همین خاطر امروز قرار است خورشی با هویج و پرتقال را به شما آموزش دهیم.
 
ادامه مطلب ...

ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی یک غذای خانوادگی کم خرج!

ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی , واقعا ساده , خانوادگی و در عین حال کم خرج و از لحاظ تهیه مواد اولیه و طرز تهیه آسان است . بهتر است آن را به همراه سالاد با سبزیجات تازه سرو نمایید .

مواد لازم :

 ماکارونی منحنی کوچک البو , خشک : 225 گرم
 پنیر چدار , رنده شده : 175 گرم
 پنیر پارمزان تازه , رنده شده : 100 گرم
 خرده نان سفید : 4 قاشق غذاخوری
 ریحان بازل خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
 کره یا مارگارین: یک قاشق غذاخوری و مقداری اضافه برای چرب نمودن


مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :

 روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
 پیاز شالوت , ریز خرد شده : 1 عدد
 سیر , کوبیده شده : 2 حبه
 گوجه فرنگی کنسروی , خرد شده : 500 گرم
 نمک : به میزان لازم
 فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :


1. برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را در قابلمه ای چدنی حرارت دهید . پیاز شالوت و سیر را به آن اضافه نموده و مدت 1 دقیقه تفت دهید . سپس گوجه فرنگی ها و ریحان بازل را درون قابلمه ریخته و برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید . مواد را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید .

2. در همین فاصله , قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده , ماکارونی را درون آن ریخته و به مدت 8 دقیقه بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید . سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید .

3. پنیرهای چدار و پارمزان را در کاسه ای با هم مخلوط نموده , داخل ظرف نسوز گودی را چرب نمایید و یک سوم از سس گوجه فرنگی را کف ظرف ریخته , با یک سوم ماکارونی , روی سس گوجه و با یک سوم از مخلوط پنیرها , روی ماکارونی را بپوشانید . برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید . چیدن این لایه ها را دو بار دیگر تکرار نمایید طوری که پنیر رنده شده در لایه آخر ظرف باشد .

4. خرده های نان و ریحان بازل را ترکیب نموده و روی لایه ی بالایی که پنیر رنده شده است , به طور یکنواخت پخش نمایید . تکه های کره یا مارگارین را روی سطح غذا قرار دهید و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا رویه غذا طلایی شده و حباب بزند . آن را بلافاصله سرو نمایید .


خرید دوربین عکاسی

رکورد کانن با تجربه ای بیش از سی سال و چهار شعبه با افتخار آماده خدمت رسانی به تمامی هموطنان در سراسر کشور میباشد

خرید دوربین عکاسی کانن ، خرید دوربین عکاسی نیکون ، خرید دوربین عکاسی سونی