آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

طرز تهیه پیتزا در نانِ ساندویچی

این پیتزا خیلی شیک و سبکه، میتونه به عنوان یک پیش غذا هم سرو بشه یا یک غذای سبک برای شام.



مواد اولیه :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1عدد
قارچ خرد شده 100گرم
فلفل دلمه ای 2عدد
پیاز پیاز 1عدد
نان ساندویچی به میزان لارم
پنیرپیتزا به میزان لازم
آویشن یا ادویه پیتزا به میزان لازم
ادویه به مقدارلازم
رب گوجه به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:

1.ابتدا سینه مرغ راباپیازوکمی ادویه ونمک بپزید.بعد آنرا ریزریز کرده وقارچ راهم شسته وریزریزکنید وهردوراباهم تفت دهیدبه آن کمی ادویه ونمک وفلفل ورب گوجه وادویه پیتزا یاآویشن اضافه کنید.

2.حال نانهارابه سه قسمت برش دهیدوانهاراطوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماندتا بعدا مواد از درونش نریزدحالا مواد گوشتی پنیرپیتزاو فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذاریدواوا کمی پنیر پیتزا ته نان بریزیدوبعدکمی از موادگوشتی وسپس فلفل ودوباره روی آنرا پنیر بریزیدواین کار را ادامه دهیدتا نانها پرشوندودرآخرروی موادرا باپنیربپوشانیدوکمی ادویه پیتزا یاآویشن بپاشید.

3. نانهای پرشده را به طورعمودی کنار هم در سینی فر بچینیدودر فر ازقبل گرم شده بادمای 180 تا200 درجه سانتیگراد بپزید تازمانیکه پنیرطلایی شود.

4.من چون فر ندارم در اون توست پختم بادمای 250 درجه به مدت 5 دقیقه طول میکشه به همین خاطر توصیه اکید دارم که کنار فر بمونید چون خیلی سریع آماده میشه وخیلی هم خوشمزه است

درمان دیابت با این دمنوش کوهی

مرزه دارای خاصیت ضدادرارآوری بوده و در اروپا از قدیم به عنوان ضدتشنگی زیاد به خصوص در افراد مبتلا به مرض قند مورد استفاده بوده است.
مواد لازم

مرزه کوهی 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 2 لیوان
   
طرز تهیه:
 
1. داخل قوری چینی، مرزه کوهی و آب جوش را بریزید و روی سماور یا کتری بگذارید تا 20 دقیقه با بخار آب دم بکشد. 

2. نوشیدنی حاصل را می‌توانید با نبات یا عسل میل کنید.

سالاد سبزیجات با تن، یک وعده خوشمزه کم دردسر

تن ماهی از غذاهایی است که زیاد استفاده می کنیم. اما شاید خالی استفاده کردن آن زیاد لطفی نداشته باشد. به همین دلیل می خواهیم در این دستور غذایی تن ماهی تان را با یک سالاد خوش طعم و فوق العاده سالم سبزیجات همراه کنیم. خوردن چنین سالادی در کنار تن ماهی هم باعث می شود خوب سیر شوید و هم مقدار زیادی مواد مغذی سالم به بدنتان می رساند.


قبل از شروع یک نکته را به خاطر بسپارید: در این غذا از مکعب های نان تست یا فانتزی استفاده می کنیم. برای اینکه نانتان هنگام ترکیب شدن با سس سالاد خمیری و شل نشود سعی کنید حالتی سوخاری داشته باشد. اگر از نان تازه استفاده می کنید ابتدا آن را به شکل مکعب های کوچک در بیاورید و سپس در دمای 350 درجه فر به مدت 5 دقیقه بپزید.




مواد لازم برای سس:

دو قاشق غذا خوری جعفری تازه و خرد شده
دو قاشق غذا خوری ریحان تازه و خرد شده
دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
دو قاشق غذا خوری سرکه انگور
یگ چهارم قاشق چی خوری فلفل سیاه
یک حبه سیر، خرد شده

مواد لازم برای سالاد:

چهار فنجان خیار پوست کنده، طولی خلال شده
یک و یک چهارم فنجان کدو سبز، به شکل مکعبی قطعه قطعه شده باشد
یک فنجان فلفل دلمه ای، قطعه قطعه شده
سه چهارم فنجان زیتون بدون هسته و نصف شده
یک دوم فنجان پیاز حلقه حلقه شده
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
سه عدد گوجه فرنگی، هر کدام به هشت قسمت برش خرده باشند
یک عدد کنسرو ماهی
4 فنجان مکعب های نان تست یا فانتزی

روش پخت:

1. برای درست کردن سس سالاد 6 مورد اول در لیست مواد لازم را با هم در یک کاسه ترکیب کنید و خوب هم بزنید.
2. برای آماده کردن سالاد خیار و 7 مواد بعد از آن را با هم ترکیب کنید ( تا تن ماهی ).
3. سپس نان را اضافه کنید. روی سالاد سس بریزید و به آرامی بهم بزنید تا سس به همه مواد برسد.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای شش وعده می باشد، هر وعده شامل دو فنجان سالاد است.اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: 298
کالری از چربی در یک وعده: 30 درصد
چربی در یک وعده: 1.7 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 6 گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.8 گرم
پروتئین در یک وعده: 13.6 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 41.1 گرم
فیبر در یک وعده: 5.9 گرم
کلسترول در یک وعده: 9 میلی گرم
آهن در یک وعده: 4 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 668 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 109 میلی گرم