آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

قارچ گانودرما چیست؟

قارچ گانودرما که با نام رِی‌شی و جان‌افزا نیز شناخته شده است، نوعی قارچ است که در مناطق گرم و مرطوب آسیا رشد کرد و هزاران سال است که بخشی از متدهای درمانی طب شرقی به حساب می‌آید.

بیشتر کسانی که این نوع قارچ را مصرف می‌کنند، مایل به استفاده از شکل تازه آن هستند اما خوب است بدانید که پودر یا عصاره‌ی این ماده غذایی نیز خواص زیادی دارد.

فواید قارچ گانودرما

در ادامه به برخی خواص قارچ گانودرما اشاره می‌کنیم.

· تقویت سیستم ایمنی: مصرف قارچ گانودرما با اثر گذاری بر گلبول‌های سفید خون می‌تواند نقش بسیار موثر در تقویت سیستم ایمنی بگذارد. از آنجا که گلبول‌های سفید در سلامت بدن و سیستم ایمنی بسیار بااهمیت هستند، ترکیبات موجود در این قارچ به تقویت و کارکرد بهتر گلبول‌ها کمک می‌کند.

· ضدسرطان: مهم‌ترین اثر قارچ گانودرما در پیشگیری و بهبود روند درمان سرطان بخصوص سرطان سینه، سرطان خون و سرطان پروستات است.  ادامه مطلب ...