آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

پاپ کورن

مواد لازم:

یک قاشق غذا خوری روغن کانولا

یک سوم فنجان دانه ذرت

اسپری پخت یا مقداری روغن

یک فنجان شکر

یک دوم فنجان نکتار آگاو

یک چهارم فنجان آب

یک قاشق غذا خوری کره

یک دوم قاشق غذا خوری نمک

یک قاشق چای خوری عصاره وانیل

دستور پخت:

یک ماهی تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید، روغن را در ماهی تابه بچرخانید تا کاملا چرب شود. ذرت ها را اضافه کنید. درپوش ماهی تابه را بگذارید و به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که ذرت ها کاملا باز شوند به پختن ادامه دهید. ماهی تابه را مرتب تکان دهید. وقتی ترکیدن دانه های ذرت کند شد، ماهی تابه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید یک دقیقه یا تا زمانی که ترکیدن دانه های ذرت متوقف شود بماند. پاپ کورن ها را داخل یک کاسه که با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کرده اید بریزید.

شکر و 4 مورد بعدی در لیست مواد لازم را در یک ماهی تابه متوسط با هم ترکیب کنید ( تا نمک ). ماهی تابه را روی شعله متوسط رو به بالا قرار دهید تا دماسنج مخصوص پخت و پز به 300 درجه فارنهایت برسد. ماهی تابه را از روی حرارت برداریدو عصاره وانیل را داخلش بریزید. بلافاصله شربت داغ بدست آمده را روی پاپ کورن ها بریزید. خوب بهم بزنید تا همه به آن آغشته شوند. مواد را به هم بچسبانید تا 8 توپ پاپ کورنی بدست بیاید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.