این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
مواد لازم:
پیاز قرمز ۱عدد
شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
سس خردل ۱ قاشق چای خوری
عسل ۱ قاشق چای خوری
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
شاهی ۱۰۰ گرم
کاهو ۱ عدد
سیب ۱ عدد
کرفس ۳ شاخه
تربچه ۸ عدد
کالباس ۸ ورقه
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم
برای همه ما پیش آمده که جایی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم آن زیر دندان مان حس می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و کارآمد است. در این مطلب رازهایی که در آشپزی به دردتان می خورد را بیان کرده ایم.
۱) رب انار + مرغ
پس از اینکه تکههای مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخشده و یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده کمی تفت بدهید و روی مرغها بریزید. سپس اجازه دهید تکههای مرغ طعمدار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.
کولاش نوعی پیراشکی است که برای صبحانه بسیار مناسب است. می توانید به راحتی این پیراشکی را درست کنید و صبحانه خوشمزه ای را تجربه کنید.
مواد لازم:
شیر گرم 1 فنجان
تخم مرغ کمی هم زده 1 عدد
زرده تخم مرغ هم زده 1 عدد
آرد نان 3 فنجان
نمک 1/2 قاشق
کره 3 قاشق
شکر سفید 1/4 فنجان
مخمر نان 3 قاشق چایخوری
سوسیس از وسط نصف شده 18 عدد
سیب زمینی بزرگ رنده شده 2 عدد
پنیر چدار رنده شده 400 گرم
ماهی را می شود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم.
مواد لازم برای تهیه ی خمیر تارتلت:
آرد ۱۲۵ گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره ۷۵ گرم
زردهی تخم مرغ ۱ عدد
ماست به اندازهی کافی
شما کسی را سراغ دارید که از کباب بدش بیاید؟ حالا هر نوع کبابی که می خواهد باشد! از کباب کوبیده و برگ گرفته تا جوجه کباب، حتی همین کباب تابه ای های خانگی طرفداران زیادی دارند. در این مطلب هم طرز تهیه نوعی جدید از کباب با فلفل دلمه ای را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
500 گرم گوشت راسته گوسفندی یا فیله گوساله
4 عدد فلفل دلمهای رنگی
1 ق م زعفران دم کرده غلیظ
1 ق س آبلیمو
به میزان لازم نمک و فلفل
2 ق س روغن مایع
کباب رولی شکم پر با فلفل دلمهای
روش تهیه:
1. ابتدا گوشت را با یک چاقوی تیز به صورت ورقههای نازک برش دهید. فلفل دلمهایها را هم بعد ا زآنکه شستید، بهصورت خلالی خرد کرده، کنار بگذارید.
2. یکی از ورقههای گوشت را روی سطح تمیزی قرار دهید. حالا خلالهای فلفل دلمهای رنگی را روی آن قرار دهید، سپس گوشت را لوله کنید. کباب آماده شده را به سیخ بکشید. هر تعداد که میشود کبابها را به همین شکل آماده کنید.
3. در یک کاسه زعفران، آب لیمو، مقداری نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس با برس، مخلوط را روی کبابها بمالید.
4. در یک تابه مناسب مقدار کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کبابها را داخل تابه خوب سرخ کنید تا آماده شوند.