آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

تهیه پنیر خانگی

پنیر با ماست:


 مواد لازم:


شیر: یک کیلو


ماست: ۴ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

 

1. ابتدا شیر را بجوشانید.

 

2. سپس شعله اجاق را کم کنید و ۴ قاشق ماست به آن بیفزایید.

 

3. مدت ۷ دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود.

 

4. بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید، رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود.

 

5. بعد پنیر را قطعه قطعه کرده، در آب نمک نگهداری کنید.

پنیر با سرکه:


مواد لازم:


شیر: یک کیلو

سرکه: ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

 

1. ابتدا شیر را حرارت دهید.

 

2. وقتی شیر به جوش آمد، شعله اجاق را خاموش کنید.

 

3. سپس ۳ قاشق سرکه به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا شیر بریده شود.

 

4. سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید، رد کنید. پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود.

 

5. سپس پنیر را قطعه قطعه کرده، داخل آب نمک نگهداری کنید.


 پنیر با مایه پنیر:


مواد لازم:


شیر: یک کیلو

مایه پنیر: یک دوم قاشق چایخوری


طرز تهیه:

 

1. شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنک شود. به حدی که دمای آن کمی بیشتر از دمای بدن باشد.

 

2. سپس مایه پنیر را در آن بریزید و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود (زمان لازم جهت تهیه این پنیر ۱۵ دقیقه است) .