آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

برنج و میوه و آجیل، همگی در یک غذا!

در این مطلب طرز تهیه نوعی برنج خوشمزه و سرشار از ادویه به نام برنج قهوه ای با میوه و آجیل بیان می گردد که برای عطر تازه و طعم ویژه اش, قطعات میوه و مغز آجیل به آن افزوده می شود.




مواد لازم:
 کره حیوانی یا روغن : 4 قاشق غذاخوری
 پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
 سیر له شده : 2 حبه
زنجبیل تازه ریز خرد شده : 2.5 سانتیمتر
 پودر فلفل قرمز : 1 قاشق چای خوری
 زیره : 1 قاشق چای خوری
 پودر یا خمیر کاری با تندی متوسط : 1 قاشق غذاخوری
برنج قهوه ای : 300 گرم
عصاره سبزیجات جوشیده : 850 میلی لیتر
 گوجه فرنگی کنسروی خرد شده : 400 گرم
 برگه زردآلو یا هلو خیس خورده : 175 گرم
 نخود فرنگی منجمد : 90 گرم
موز کوچک و کمی سبز : 2 عد
 مخلوط آجیل تفت داده شده : 90 گرم
 نمک : به میزان لازم
 فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :

1. کره حیوانی را در یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و پیاز را به آن افزوده و به مدت 3 دقیقه به آرامی سرخ نمایید .

2. سیر , زنجبیل , پودر فلفل قرمز , زیره , پودر یا خمیر کاری و برنج را به ماهیتابه بیافزایید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا برنج کاملا به ادویه آغشته شده و سرخ شود .

3. آب را اضافه نمایید و هم بزنید . سپس گوجه فرنگی , فلفل و نمک را افزوده و به مرحله جوش برسانید . حرارت را کم نموده و درب ظرف را ببندید تا برنج به مدت 40 دقیقه به آرامی بپزد و آب آن تبخیر شود .

4. برگه زرد آلو یا هلو , فلفل دلمه قرمز و نخود فرنگی را به ترکیب بیافزایید و بگذارید با درب بسته ماهیتابه به مدت 10 دقیقه دیگر بپزند .

5. ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید 5 دقیقه کنار بماند , بدون آن که درب آن را باز نمایید .

6. موزها را پوست نموده و حلقه نمایید . درب ماهیتابه را بردارید و با چنگال برنج را زیر و رو نموده تا خوب مخلوط شود . سپس آجیل های تفت خورده و موزها را به برنج اضافه نمایید و با تکان دادن ماهیتابه آن ها را کمی به هم بزنید .

7. برنج قهوه ای با میوه و آجیل را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نموده و گرم سرو نمایید .

قیمه بادمجان خوشمزه مجلسی

این غذا از غذاهای مجلسی خوشمزه به حساب میاد که میتونید در مهمانی ها تون هم درست کنید. مقداری سیب زمینی سرخ کرده هم در نهایت کنار ظرف خورشت بچینید.




مواد اولیه :
لپه نصف لیوان
گوجه دوعدد متوسط
پیاز 2 عدد متوسط
رب گوجه 3 ق غ
روغن.نمک.دارچین.زرد چوبه به میزان لازم
آبلیمو 2 ق غ
 بادمجان 2 عدد قلمی
مراحل تهیه قیمه بادمجان:

مراحل تهیه این غذا عین قیمه هست و تنها بادمجون سرخ شده و گوجه بهش اضافه میشه.

1.ابتدا پیاز ها رو خرد کنید و با مقداری زردچوبه تفت بدید. بعد گوشت رو اضافه کنید و به همراه فلفل سیاه تفت بدید.
2.حالا 4 لیوان آب گرم رو به گوشت اضافه کنید و با حرارت متوسط بذارید که بپزه.
3.مقداری از پیاز های تفت داده رو برای تفت دادن لپه ها جدا کنید و لپه های از قبل خیس داده تون رو با پیاز تفت بدید و بعد هم یکی دو لیوان آب توش بریزید و بذارید بپزه. (البته اگه از زمان پخت لپه تون خبر دارید میتونید مستقیما در زمان مناسب لپه های تفت داده رو به گوشت اضافه کنید تا با گوشت بپزه.) وقتی که گوشت نیم پز شد نمک هم بهش اضافه کنید.
4.در زمانی که گوشت و لپه ها در حال پخت هستن بادمجان ها رو خرد کنید و نمک بزنید و توی آبکش بذارید تا تیزآبش بره.
5.بعد هم اونها رو کاملا سرخ کنید و کناری بگذارید. گوجه ها رو هم از وسط نصف کنید و اگر خواستید یه تفت کوچیک بدید. البته من گوجه ها رو تفت نداده به خورشت اضافه کردم.

6.وقتی لپه ها پخت خاموشش کنید و منتظر پختن گوشت بمونید. گوشت هم که کاملا پخت لپه ها رو بهش اضافه کنید و رب رو با کمی دارچین در مقداری روغن تفت بدید و به خورشت اضافه کنید.
7.بعد هم کوجه ها و بادمجان ها رو به همراه آبلیمو اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه خاموش گنید.

یک سالاد درست و حسابی کنار غذایتان!

طعم دلپذیر سالاد پنیر پخته با سبزی و نان برشته که همراه سالاد برگ کاهو سرو می شود از این مواد یک ترکیب بی نظیر می سازد.

مواد لازم جهت تهیه سالاد پنیر پخته :
مخلوطی از کاهو های متفاوت : 250 گرم
نان فرانسوی : 12 برش
روغن زیتون بکر : جهت چرب نمودن ظرف
 
ادامه مطلب ...

بهترین «سبزی پلو با مرغ» دنیا

سبزی پلو با مرغ هم در خوشمزگی کم از سبزی پلو با ماهی یا ماهیچه ندارد. من این غذارو با مقداری آب نارنج تازه سرو میکنم. اگه در دسترستون نبود میتونید از آب لیمو استفاده کنید.



مواد اولیه :
برنج 2 پیمانه
سبزی پلویی خرد شده 6 ق غ
زعفران در صورت تمایل
روغن مایع 1 ق غ
مرغ مرغ 2 تکه
پیاز پیاز 1 عدد متوسط
سیر سیر 2 حبه
نمک.فلفل و زرد چوبهو.دارچین به میزان لازم
طرز تهیه سبزی پلو با مرغ

1. برنج رو از قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد آبکش کنید. سبزی ها رو هم بشورید و خرد کنید.

2. برای اینکه سبزی ها رنگشون رو بیشتر خارج کنن و پلوی خوشرنگ تری داشته باشیم سبزی ها رو یکی دو دقیه در مقدار خیلی کمی روغن و زردچوبه تفت بدید. چون سبزی های من برگ سیر نداشت و به شدت عطر سیر در سبزی پلو رو دوست داریم قبلش دو حبه سیر هم رنده کردم و کمی تفت دادم و بعد سبزی ها رو اضافه کردم.
3. ته دیگی که دوست دارید رو بذارید و برنج و سبزی ها رو با هم مخلوط کنید و زیر قابلمه رو روشن کنید تا با دمای ملایم دم بکشه. البته اگه دوست داشتید میتونید مقداری زعفران دم کرده هم برای رنگش بهش اضافه کنید.
4. مرغ رو من هیچوقت به همراه سبزی پلو سرخ نمیکنم. پس مرغ رو با یک لیوان آب و یک پیاز متوسز درسته و یا دو پیاز کوچک و دو حبه سبر و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین میذاریم تا با دمای متوسط برای حدود ینیم ساعت کاملا بپزه.

خرید دوربین عکاسی

خرید دوربین عکاسی

رکورد کانن با تجربه ای بیش از سی سال و چهار شعبه با افتخار آماده خدمت رسانی به تمامی هموطنان در سراسر کشور میباشد

http://recordcanon.com

سالاد سبزیجات به همراه تن ماهی

تن ماهی از غذاهایی است که زیاد استفاده می کنیم. اما شاید خالی استفاده کردن آن زیاد لطفی نداشته باشد. به همین دلیل می خواهیم در این دستور غذایی تن ماهی تان را با یک سالاد خوش طعم و فوق العاده سالم سبزیجات همراه کنیم. خوردن چنین سالادی در کنار تن ماهی هم باعث می شود خوب سیر شوید و هم مقدار زیادی مواد مغذی سالم به بدنتان می رساند.


قبل از شروع یک نکته را به خاطر بسپارید: در این غذا از مکعب های نان تست یا فانتزی استفاده می کنیم. برای اینکه نانتان هنگام ترکیب شدن با سس سالاد خمیری و شل نشود سعی کنید حالتی سوخاری داشته باشد. اگر از نان تازه استفاده می کنید ابتدا آن را به شکل مکعب های کوچک در بیاورید و سپس در دمای 350 درجه فر به مدت 5 دقیقه بپزید.




مواد لازم سس :

دو قاشق غذا خوری جعفری تازه و خرد شده

دو قاشق غذا خوری ریحان تازه و خرد شده

دو قاشق غذا خوری روغن زیتون

دو قاشق غذا خوری سرکه انگور

یگ چهارم قاشق چی خوری فلفل سیاه

یک حبه سیر، خرد شده

مواد لازم سالاد:

چهار فنجان خیار پوست کنده، طولی خلال شده

یک و یک چهارم فنجان کدو سبز، به شکل مکعبی قطعه قطعه شده باشد

یک فنجان فلفل دلمه ای، قطعه قطعه شده

سه چهارم فنجان زیتون بدون هسته و نصف شده

یک دوم فنجان پیاز حلقه حلقه شده

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

سه عدد گوجه فرنگی، هر کدام به هشت قسمت برش خرده باشند

یک عدد کنسرو ماهی

4 فنجان مکعب های نان تست یا فانتزی

روش پخت:


برای درست کردن سس سالاد 6 مورد اول در لیست مواد لازم را با هم در یک کاسه ترکیب کنید و خوب هم بزنید. برای آماده کردن سالاد خیار و 7 مواد بعد از آن را با هم ترکیب کنید (تا تن ماهی) سپس نان را اضافه کنید. روی سالاد سس بریزید و به آرامی بهم بزنید تا سس به همه مواد برسد.


خرید دوربین عکاسی

خرید دوربین عکاسی

رکورد کانن با تجربه ای بیش از سی سال و چهار شعبه با افتخار آماده خدمت رسانی به تمامی هموطنان در سراسر کشور میباشد

http://recordcanon.com