آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

طرز تهیه سالاد کاهو لایه ای

در این مطلب می خواهیم طرز تهیه نوعی سالاد را به شما آموزش دهیم که شبیه سالاد فصل است اما نوع چینش آن متفاوت است. در واقع می خواهیم سالاد را کمی متفاوت تر تزیین کنیم.  
 
مواد اولیه:

    کاهو متوسط 1عدد
    کرفس خرد شده 1 عدد
    تخم مرغ آبپز شده سفت 5 عدد
    نخود فرنگی پخته شده 1 لیوان
    فلفل دلمه ای خرد شده 1 لیوان
    ژامبون خرد شده 8 ورق
    سس مایونز 1و1/2 لیوان
    شکر 2 قاشق
    پنیر چدار 150 گرم

طرز تهیه:

1- برگ های کاهو را جدا کنید و بشوئید و آبگیری کنید. سپس آنها را خرد کنید و در انتهای کاسه سالاد بزرگ بریزید. مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو بریزید. مثلا بهتر است لایه ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.

2- سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد بپاشید.

نکته: به دلخواه می توانید از پیاز هم در سالاد استفاده کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.