آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

خوراک راگوی گوشت و لبو؛ غذای مفید پاییزی

در فصل سرما خوراک راگو خیلی می چسبد، خوراکی که در این مطلب به شما آموزش می دهیم همراه با لبو تهیه می شود. سسی که با گوشت و لبو درست می کنیم را روی پاستا می ریزیم.  

مواد لازم:

    گوشت گاو 1 کیلو
    لبو یک عدد
    روغن 3 قاشق
    سیر رنده شده 3 حبه
    هویج کوچک خرد شده 1 عدد
    پیاز خرد شده متوسط 1 عدد
    رب گوجه 2 قاشق
    آب گوشت  2 لیوان
    چغندر متوسط 5 عدد
    پاستا آشیانه ای 1 بسته
    پنیر پارمزان 1/2 لیوان
    نمک
    فلفل
    جعفری برای تزئین


طرز تهیه خوراک راگو گوشت و لبو – غذای مفید پاییزی

طرز تهیه:

1- گوشت گاو را به صورت خورشتی قطعه قطعه کنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. روغن را درون قابمله ترجیحا مسی بریزید و گوشت را آرام آرام درون آن سرخ کنید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آن را به ظرفی انتقال دهید و نگهدارید.

2- در یک تابه نچسب سیر، هویج و پیاز را با هم تفت دهید و سپس در قابلمه را بگذارید تا آنها به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. مراقب باشید تا مواد ته نگیرند. رب گوجه را اضافه کنید و پس از 1 یا 2 دقیقه آبگوشت را همراه با قطعات گوشت پخته شده اضافه کنید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید. در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید تا در مدت 2 تا 3 ساعت مواد آرام آرام بپزند.

3- فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

4- چغندر ها را پوست بکنید و زوائد آن را جدا کنید. کمی نمک و فلفل و روغن زیتون روی آنها بپاشید و سپس آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید. وقتی چغندر ها را از فر بیرون آوریدید آنها را ببرید.

5- گوشتها را با چنگال کمی له کنید و سپس چغندر ها را به آن اضافه کنید و مواد را کمی روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوراک جا بیفتد.


6- پاستا آشیانه ای را درون آبجوش بجوشانید و آبکشی کنید. پاستا را به درون قالب فر انتقال دهید و سپس سس گوشت و لبو را روی آن بریزید. پنیر پارمزان را روی خوراک ریخته و ظرف را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی رنگ و برشته شود. می توانید از جعفری جهت تزیین غذا استفاده کنید و لذت ببرید.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.