آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

پلو مرغ به سبک آفریقایی‌ها

اصلیت این غذا مال غرب آفریقاست و اصولا در مقدار زیاد و با مرغ کامل درست میشه. من با سینه مرغ درست کردم ولی با همون طعم سنتی و اصلیش.
 
مواد اولیه:

    سیر 2حبه له شده
    آویشن خشک شده 1ق چ
    سینه مرغ بدون استخوان 4 عدد
    روغن 2ق غ
    گوجه فرنگی خرد شده 400گرم
    رب گوجه فرنگی 1 ق غ
    آب مرغ کمتر از 2 پیمانه
    پودر میگو خشک شده 2ق غ
    فلفل چیلی سبز تازه (دانه گرفته شده و خورد شده) 1عدد
    برنج سه چهارم پیمانه
    آب 2و1/2 پیمانه
    آویشن تازه خرد شده برای پاشیدن روی غذا

طرز تهیه:

1- از بین موادی که گفتم اگر پودر میگو خشک نداشتید اشکالی ندارد بدون آن هم این غذا خوشمزه می شود.

2- ابتدا سیر و آویشن را در ظرفی مخلوط کنید و روی سینه مرغ بمالید و در تابه با روغن داغ سرخ کنید تا روی مرغ کمی قهوه ای شود و بعد داخل بشقابی جدا بگذارید.پیاز خورد شده را کمی تفت بدهید تا نرم شود و بعد رب گوجه و گوجه خورد شده را اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم به مدت 15 دقیقه بپزد و گه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد و بعد از اینکه آب گوجه کم شد زیر شعله را کم کنید و مرغ را به داخل سس برگردانید و با سس کاملا مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه دیگر بپزید و بعد آب مرغ و پودر میگو و چیلی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاد و به مدت 5 دقیقه بگذارید بپزد یا به اصطلاح خودمون تا آب خورشت بکار برود و یک سس غلیظ داشته باشیم تا زمانیکه مرغ کامل بپزد و گه گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.


3- در همین حین برنج را بپزید به اینصورت که برنج را با آب و کمی از آب خورشت همان سس مرغ مخلوط کنید و بگذارید تا به جوش بیاید بعد شعله را کم کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید با شعله ملایم به مدت 15 دقیقه بپزد تا برنج نرم شود و آب برنج تمام شود.برای سرو این غذا در 4 بشقاب جداگانه برنج قالب زده را بریزید به این صورت که داخل کاسه ای را چرب کنید و برنج را داخل آن ریخته و با پشت قاشق کمی فشار بدهید و بعد بشقاب را روی سر کاسه بگذارید و کاسه و بشقاب را با هم برگردانید تا برنج قالبی از بشقاب خارج شود و دورتا دور برنج را سس مرغ بریزید اگر دیدید آب سس زیاد است کمی شعله را زیاد کنید تا آب بکار برود.

4- فیله مرغ را اسلایس کنید و روی سس بچینید و روی آن کمی آویشن تازه خرد شده بریزید. می گذاریم آب خورش به جوش بیاید و بعد غذا را در زیر نقطه جوش آب صورت نیمه جوش نگه داشته تا نهایتا پخته شود یعنی دمای مایع نباید به حالتی برسد که تولید حباب بخار کند به عنوان مثال انواع خورشت را برای بهتر جا افتادن و کامل پخته شدن با این شیوه تهیه می کنند.برتری این روش نسبت به آب پز کردن سریع و جوشیدن کامل این است که تکه های گوشت و سبزیجات تکه تکه و له نمی شوند.
<p><br /></p>

طرز تهیه مرغ تابه ای با طعم سیر و لیمو

مرغ با طعم لیمو و سیر دستوری ساده و خوش طعم است و همچنین تجربه یک طعم متفاوت برای یک شام کم کالری و همینطور برای کودکان شما. نویسنده دستور این روش پخت را برای کودکان توصیه کرده است.  ادامه مطلب ...

نان پسته زنجبیلیِ هیجان انگیز

داشتن نان هایی با عطر و طعم متفاوت و خوشمزه در برنامه غذایی روزانه باعث می شود حس تازگی و تفاوت را احساس کنیم. یکی از این نان های هیجان انگیز، نان پسنه زنجبیلی است.

مواد لازم 

ادامه مطلب ...

6 کاسه سوپِ سلامتی، مخصوص سرما

سوز موذی و نافذ، ‌تمام وجودتان را درنوردیده و از سرما احساس می‌کنید یک لایه یخ روی چشم‌تان نشسته و با هر پلک زدن همین حالاست که بلورهای یخ از چشمهای‌تان بیرون بریزند! دست‌های‌تان به قدری یخ کرده که اگر همین حالا به آجر داغ دست بزنید، ‌یخ می‌بندد و به قدری نوک انگشتان پای‌تان یخ کرده که به سختی قدم برمی‌دارید و دوست دارید هرچه زودتر به منزل برسید و کنار بخاری پناه بگیرید.  اینها همه یعنی این که پاییز قدرت‌نمایی می‌کند و زمینه را برای حضور آذرماه و بعد هم زمستان فراهم می‌کند.  ادامه مطلب ...

باسلوق ژله‌ای» دسری برای پذیرایی از مهمان ها

اگرچه باسلوق یکی از شیرینی هایی است که خیلی زیاد مصرف نمی شود اما خیلی ها آن را دوست دارند. برای همین طرز تهیه باسلوق خانگی را به شما آموزش داده ایم.  ادامه مطلب ...