آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

دسر سه رنگ توت فرنگی


اگر اهل شیرینی‌پزی هستید و قبلا کیک اسفنجی درست کرده‌اید و از آن مقداری باقی‌مانده است، با استفاده از کیک و توت فرنگی و یک سری مواد خوشمزه دیگر یک دسر هیجان‌انگیز آماده کنید، یک دسر خوشمزه و در عین حال بسیار شیک و زیبا. پیشنهاد می کنیم برای مهمانی های مهمی که دارید از این دسر درست کنید.

 

ادامه مطلب ...

با تارت توت فرنگی مهمان ها را غافلگیر کنید!


اگر می خواهید مهمان های تان را با یک دسر متفاوت غافلگیر کنید، پیشنهاد می‌کنیم این دسر را درست کنید. تارت توت فرنگی یکی از انواع تارت هایی است که هم خوشمزه و هم بسیار زیبا است. درست کردنش هم کار سختی نیست. می توانید با تعدادی مواد ساده یک تارت فوق العاده درست کنید که همه انگشت به دهان بمانید.

 

ادامه مطلب ...

پیراشکی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ

<p><br /></p>

ساندویچ تخم‌مرغ یکی از ساده‌ترین و راحت‌ترین ساندویچ‌های رایج برای بچه‌ها آن هم به عنوان میان‌وعده است ولی اینکه هر روز یا حتی چند روز درمیان به بچه‌ها ساندویچ تخم‌‌مرغ بدهید، هم برای شما تکراری و خسته‌کننده است هم مطمئنا بچه‌ها میلی به خوردن آن ندارند. پس باید تخم‌مرغ را به روش‌های دیگری ساندویچ کنید؛ به عنوان مثال تخم‌مرغ را همراه مواد دیگر دلخواه در خمیر پیراشکی گذاشته و در قالب پیراشکی به بچه‌ها بدهید.

  ادامه مطلب ...

پیراشکی گردویی؛ سالم ترین پیراشکی دنیا اینجاست!

پیراشکی از شیرینی هایی است که طرفداران زیادی دارد. انواع پیراشکی ها خیلی متفاوت است. در این مطلب هم طرز تهیه نوعی پیراشکی جدید را به شما اموزش خواهیم داد. 


  ادامه مطلب ...

کاسه‌ای پر از محتویات خوشمزه این بار آش را با جاش بخورید...



 در عصر حاضر که خوردنی ها نیز مثل بقیه چیزها متنوع و خاص شده اند خوردن یک سوپ یا آش داغ زمستانی در کاسه ای از نان ترد و خوشمزه خالی از لطف نیست؛ چرا که اگر یک بار امتحان کنید و کاسه‌هایی از نان را برای سوپ یا آشی که تهیه کرده اید، آماده کنید حتما تا آخر عمرتان دیگر انواع سوپ و آش را با جایش خواهید خورد. در ساختار نان کاسه‌ای از پودر‌ مایه‌ خمیر فوری استفاده می‌شود که قابل استفاده به صورت مستقیم می‌‌باشد. با این وجود توصیه می‌کنیم  که مایه‌‌خمیر را به طور جداگانه عمل بیاورید تا از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید و سپس با مواد دیگر مخلوط نمایید.

مواد لازم : 

آرد  نیم کیلو گرم

نمک 4/1 قاشق چای‌خوری

بکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری

شکر یک قاشق سوپ‌خوری

مایه‌خمیر یک قاشق سوپ‌خوری

آب 1 و 2/1 پیمانه

روغن‌مایع 3/1 پیمانه

طرز تهیه: 


1. ابتدا درجه حرارت فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و ظرف آبی را درون فر قرار دهید. این کار محیط فر را مرطوب نگه خواهد داشت و مانع از خشک شدن نان‌ها می‌شود.


2. شکر و مایه‌ خمیر را در ظرفی مخلوط کنید و 4/1 پیمانه آب ولرم را روی آن بریزید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا عمل آید.آرد را 3 مرتبه الک کنید. آب، روغن، بکینگ‌پودر و نمک را در ظرفی بریزید سپس مایه‌ خمیر عمل آمده را به آن اضافه کنید و آرد را آرام آرام به آن بیفزایید تا حدی که خمیر به دست نچسبد.


3. (از سنگین کردن خمیر بپرهیزید.)خمیر را ورز دهید یا صد مرتبه بکوبید.در ظرف تمیزی کمی آرد بپاشید و خمیر را درون آن قرار دهید و روی آن را سلفون بکشید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. از خمیر گلوله‌هایی با اندازه مناسب جدا کرده و در سینی قرار دهید سپس روی خمیر را بپوشانید و مجددا 20 دقیقه استراحت دهید.


4. در صورت تمایل به کمک قلم‌مو روی خمیر را زرینه بمالید و با کنجد تزئین کنید و در فر که از قبل گرم شده است به مدت 20 دقیقه قرار دهید. پس از خنک شدن نان‌ها، برش کوچکی در قسمت بالایی آن‌ها بزنید و درون نان‌ها را خالی کنید و سوپ، خوراک لوبیا، سالاد و ... را درون آن سرو کنید و با سبزیجات خرد‌شده تزئین نمایید.


نکته: بهترین کار در پخت انواع نان این است که هنگام پخت نان در فر باید ظرف آبی را درون فر قرار دهید تا از خشک شدن نان‌ها جلوگیری کند.همچنین بهتر است برای رسیدن به ظاهر مطلوب‌تر، یک عدد زرده تخم‌مرغ، یک قاشق چای‌خوری شیر یا ماست و مقداری زعفران را با یکدیگر مخلوط  کنید و با قلم‌ مو روی خمیر نان بمالید.