آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک اسفنجی با کرم لیمو

کیک اسفنجی یکی از کیک‌های پایه در شیرینی‌پزی به شمار می‌آید. چنانچه شما بتوانید این کیک را با بافت کاملا اسفنجی بپزید به این معنی است که دستی در آشپزی دارید. کیک اسفنجی لیمویی را می‌توانید با خامه فرم گرفته و میوه های فصل تزئین کرده  و برای جشن‌ها و تولدها مورد استفاده قرار دهید.



مواد لازم
    یک فنجان آب
    سه قاشق غذا خوری آرد ذرات
    سه عدد زرده تخم مرغ
    نصف فنجان آب لیمو تازه
    شکر 1،1/2 فنجان
    کیک اسفنجی یک عدد
    رنده پوست لیمو
    خامه شیرین شده
طرز تهیه: 

 1 . آب را با آرد ذرت مخلوط کرده و روی حرارت کم می گذاریم و هم میزنیم

 2 .زرده تخم مرغ ، آب لیمو، شکر و رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد غلیظ و یک دست شود

 3. کرم لیمو که سرد شد کیک اسفنجی را برش داده و در لایه های آن از این کرم می مالیم و لایه بعدی را روی آن می گذاریم

4 . روی کل کیک را با خامه فرم گرفته می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا کمی فرم بگیرید

خرید دوربین

خرید دوربین عکاسی

خرید دوربین عکاسی کانن ، خرید دوربین عکاسی نیکون ، خرید دوربین عکاسی سونی

http://recordcanon.com
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.