آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

کاپ کیک‌های قلبی شکلاتیِ پراحساس!

بیایید برای کاپ کیک هایتان خلاقیت به خرج دهید و آنها را شگفت انگیز تزیین کنید. می توانید روی آنها از قلب هایی برای نشان دادن احساستان استفاده کنید. کیک های فنجانی خود را به این روش برای مناسبت های مختلف تزیین کنید و از آن ها لذت ببرید!

مواد لازم:
 روغن نباتی به میزان لازم
 آرد 3 پیمانه  
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
 نمک یک و نیم قاشق چایخوری
کره 350 گرم
شکلات 350 گرم   
شکر3 پیمانه  
تخم مرغ 6 عدد بزرگ 
وانیل ۱/۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه: 
    
1. از قبل، فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. در قالب های کاپ کیک، کاغذ مخصوص قرار دهید. سینی فر مربعی(20 سانتی متری) را با روغن چرب کنید، در آن کاغذ روغنی پهن کنید و کاغذ را هم چرب کنید.

2.  در ظرفی آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. در ظرفی مناسب قرار گرفته بر روی قابلمه ای از آب جوش، کره و شکلات را هم بزنید تا آب شوند.

3. شکر را به ترکیب شکلات اضافه کنید و با درجه متوسط رو به بالای همزن برقی برای حدود 3 دقیقه تا یکدست شوند، هم بزنید. تخم مرغ ها (به دمای محیط) را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس وانیل را اضافه کنید. درجه همزن را کم کنید و ترکیب آرد را با سایر مواد ترکیب کنید.

 4. از خمیر در قالب های کاپ کیک آماده شده بریزید، دو سوم هر قالب را پرکنید و خمیر اضافی را در قالب مربع بریزید. کیک ها را برای حدود 18 دقیقه، تا بپزند ولی هنوز نرم باشند، در فر قرار دهید. برای خنک شدن، آن ها را با قالب روی توری قرار دهید.

5. کاپ کیک ها را با کرم کره ای پایه تزیین کنید. از کیک براونی 24 عدد قلب (با قالب 3 یا 4 سانتی متری شکل قلب) برش دهید و بر روی کاپ کیک ها بگذارید.

خرید دوربین عکاسی

خرید دوربین عکاسی

رکورد کانن با تجربه ای بیش از سی سال و چهار شعبه با افتخار آماده خدمت رسانی به تمامی هموطنان در سراسر کشور میباشد

http://recordcanon.com
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.