آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

آشپزی

آموزش آشپزی،دسر و شیرینی

طرز تهیه پیتزا در نانِ ساندویچی

این پیتزا خیلی شیک و سبکه، میتونه به عنوان یک پیش غذا هم سرو بشه یا یک غذای سبک برای شام.



مواد اولیه :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1عدد
قارچ خرد شده 100گرم
فلفل دلمه ای 2عدد
پیاز پیاز 1عدد
نان ساندویچی به میزان لارم
پنیرپیتزا به میزان لازم
آویشن یا ادویه پیتزا به میزان لازم
ادویه به مقدارلازم
رب گوجه به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:

1.ابتدا سینه مرغ راباپیازوکمی ادویه ونمک بپزید.بعد آنرا ریزریز کرده وقارچ راهم شسته وریزریزکنید وهردوراباهم تفت دهیدبه آن کمی ادویه ونمک وفلفل ورب گوجه وادویه پیتزا یاآویشن اضافه کنید.

2.حال نانهارابه سه قسمت برش دهیدوانهاراطوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماندتا بعدا مواد از درونش نریزدحالا مواد گوشتی پنیرپیتزاو فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذاریدواوا کمی پنیر پیتزا ته نان بریزیدوبعدکمی از موادگوشتی وسپس فلفل ودوباره روی آنرا پنیر بریزیدواین کار را ادامه دهیدتا نانها پرشوندودرآخرروی موادرا باپنیربپوشانیدوکمی ادویه پیتزا یاآویشن بپاشید.

3. نانهای پرشده را به طورعمودی کنار هم در سینی فر بچینیدودر فر ازقبل گرم شده بادمای 180 تا200 درجه سانتیگراد بپزید تازمانیکه پنیرطلایی شود.

4.من چون فر ندارم در اون توست پختم بادمای 250 درجه به مدت 5 دقیقه طول میکشه به همین خاطر توصیه اکید دارم که کنار فر بمونید چون خیلی سریع آماده میشه وخیلی هم خوشمزه است

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.